IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Error: MSG_ReadDeltaEntity
Load
post 02/04/05 10:55pm
Post #1


PFC
*

Group: Forum Member
Posts: 15
Joined: August 23rd 2003
From: Atlanta, GA
Member No.: 445



Getting the following after launching Missionary and MOHAA:

MSG_ReadDeltaEntity: unrecognized entity field type 7106 for field 200

The game loads, trys to connect to Goodfellas, and then goes back to the MOHAA Console and reports the above error. I tried searching the forums for this, but havent found anything. Here's me log:



--------------------
Stick and move baby, stick and move.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Load
post 02/04/05 11:00pm
Post #2


PFC
*

Group: Forum Member
Posts: 15
Joined: August 23rd 2003
From: Atlanta, GA
Member No.: 445



Just thought of something, I have a no-cd patch installed, as a convenience. I wonder if this could be causing the issue. I will wait and see if anyone here has any other ideas, and if not, will reinstall MOHAA.

Thanks for any help.


--------------------
Stick and move baby, stick and move.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
PISTOFFBAD
post 02/05/05 12:46am
Post #3


Colonel
*********

Group: Forum Member
Posts: 900
Joined: September 2nd 2004
Member No.: 884



Tell us what patch version you speak of. Prolly the one needed anyway.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
={DMG}=Girls w/ guns
post 02/05/05 5:52am
Post #4


Unregistered









No shit, I have the actual cd and it happens to me too. Mostly when we go to stalingrad (my fav map). Ive asked many people why the fuck this happens and they say it happens to them too and that it must be a glitch in the game. So if you find out the fix. Pass the word on!! I hate reloading my game.
Go to the top of the page
+Quote Post
={DMG}=Girls w/ guns
post 02/05/05 5:54am
Post #5


Unregistered









Oh yeah , about 2 weeks ago it kept doing it do me so I restored my settings to an earlier time when mohaa worked better and it worked for a bit. I also tried to re-install before that but the same thing happened.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 10/25/14 9:53pm
Skin Designed by Canucks Fan Zone